Gume

Veliki izbor novih guma po najpovoljnijim cijenama!

Provjerite cijene pneumatika brzo i jednostavno!

TIGAR

TIGAR je tradicionalna europska guma. Tvornica je osnovana 1935., stoga djeluje s više od 80 godina iskustva u proizvodnji gumenih proizvoda. Proizvodnja guma u tvornici započela je 1959., dok 1974. godine prelazi pod vlasništovo američkog proizvođača guma BFGOODRICH. Od 2007. godine je u grupaciji MICHELIN GRUPA, te od 2014. godine Tigar gume se proizvode u jednoj od najmodernijih tvornica guma u EU.

MICHELIN

Misija tvrtke Michelin je unaprijediti mobilnost uvođenjem temeljnih vrijednosti koje su poštivanje kupaca, poštivanje ljudi, poštivanje dioničara, poštivanje okoliša i poštivanje činjenica u praksu.

Michelin je na vodećoj poziciji na svim tržištima pneumatika* i putničkih usluga. Stalnim dokazivanjem svog tehnološkog vodstva, stalnim inovacijama i proizvodima i uslugama visoke kvalitete, te putem svojih snažnih brendova, Michelin može slijediti svoju strategiju globalnog razvoja i poboljšati učinkovitost na svim aspektima svog poslovanja.

Neke ključne činjenice o tvrtki Michelin:

 • 111,700 zaposlenih (102.692 stalno zaposlenih)
 • Više od 150 milijuna pneumatika i 13 milijuna vodiča s kartama proizvedenih u 2016. godini
 • Neto prihodi ostvareni od prodaje: € 20,9 bilijuna eura
 • Tržište putničkih i lakih komercijalnih vozila: 80% pneumatika prodano na tržištu zamjenskih pneumatika
 • Tržište kamiona: 80% pneumatika prodano na tržištu zamjenskih pneumatika (za radijalne pneumatike)
 • 68 proizvodna postrojenja u 17 zemalja
 • Marketinške kampanje u više od 170 zemalja

*S globalnim tržišnim udjelom od 16,3%. Izvor: Tire Business, rujan 2009

VREDESTEIN

Tvrtka Vredestein ponosna je što se s poviješću duljom od 100 godina ubraja među najstarije proizvođače guma na svijetu.

Gume obuhvaćaju mnogo tehnologije. U tvrtki Vredestein razvijamo i proizvodimo gume koje poboljšavaju radne značajke svakog vozila. Guma tvrtke Vredestein konstruirana je za optimalan rad i maksimalnu sigurnost korisnika u bilo kojem trenutku. Težimo svim vozačima ponuditi najsigurniju i najbolju vožnju.

U tvrtki Vredestein imamo jasnu predodžbu o izgledu gume. Zato od 1997. godine održavamo partnerstvo s poznatom talijanskom agencijom za dizajn Giugiaro i zato pridodajemo tako puno pažnje vlastitom dizajnu gaznog sloja te bočnim stranicama naših guma. ( SPORTRAC 5 , SNOWTRAC 5 , T- TRAC 2 , ULTRAC VORTI , ULTRAC VORTI R , ULTRAC SATIN , SPRINT CLASSIC , WINTRAC XTREME S , WINTRAC PRO ).

Pošalji upit

  TIP VOZILA
  osobno4x4kombiteretnoradni stroj

  SEZONA
  ljetozimacijelogodišnja